Как сами да освежите бели кецове

преди 3 години, 1 месеци, 6 дни

В днешната статия искам да Ви покажа как сами може да освежите бели кецове или гуменки.


Как сами да освежите бели кецове


Ако понякога ви липсват безгрижните ученически години, особено часовете по рисуване, където можете да покажете своята креативност докато рисувате с водни бои Ви предлагаме един чудесен начин да се позабавлявате. Но този път няма да рисувате в блокчето за рисуване, а върху бели кецове от плат!
Може би почти всеки е имал или има чифт бели кецове или гуменки и знае, че колкото и да ги пазите, парете и поддържате, Вашите бели кецове в един момент пожълтяват. Вместо бели кецове се оказва в един момент, че няма какво да обуете с любимата си спортна рокля, защото вместо бели те са станали леко жълти и изглеждат понякога дори ужасно. С извинение - все едно са напишкани. Въпреки че са пожълтели, Вашите бели кецове изглеждат напълно здрави и не искате да ги изхвърлите, защото сте ги носили едва само един сезон.

Ето защо искам да Ви покажа как може да освежите Вашите бели кецове и да настина те няма да са вече бели, но пък ще станат като нови, свежи и забавни.


Как сами да освежите бели кецове


За да това да се случи са Ви необходими следните материали:
1. Бели кецове или светли платнени обувки

2. Водни боички

3. Съда с вода

4. Фиксатор за бои


Ръководство:
Разтворете няколко цвята с вода в различни съдове и пробвайте върху бяла кърпичка дали сте близо до желания цвят или оттенък. Ако искате, можете да добавите и цветове с метален ефект.


Как сами да освежите бели кецове


След като получите желания нюанс, започнете да боядисвате Вашите бели кецове. С дебела четка запълнете големите участъци, а за по-малките детайли използвайте малка. Няма правило, как точно да съчетаете цветовете. Оставям това на Вашата креативност.


Как сами да освежите бели кецове


Смесете една четвърт фиксатор за цвят с три четвърти вода и преминете през боядисаните бели кецове, за боята да се задържи боята върху плата по-дълго.
Споменах, че трябва да тествате цвета първо на кърпичка. Материалите се подобни, така че ще имате приблизителен резултат как ще изглежда крайният ефект.
Ако не искате да оцветявате връзките, ги свалете преди да започнете с оцветяването. След като готовите Ви бели кецове изсъхнат можете свободно да се поразходите с тях.


Как сами да освежите бели кецове


Пробвайте, позабавлявайте се и ни изпратете снимки на новите се бели кецове, които да публикуваме.

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!