Как да боядисате яйца в омбре стил

преди 5 години, 1 месеци, 5 дни

Боядисване на яйца в омбре стил.


Как да боядисате яйца в омбре стил


Наближава един от най-големите празници - Великден. Вероятно всяка година търсите различни и интересни начини за боядисване на яйца. А знаете ли какво е омбре стил?

Да, омбре стил е точно преливането на цветове в различни нюанси. Прилага се в прически, омбре стил се прави на маникюр, а ние ще Ви покажем как да боядисате великденските яйца в омре стил.

Използвайте вашата креативност и направете великденските яйца шедьоври в популярния омбре стил.
Боядисването на яйца може да бъде забавно за цялото семейство, а впечатляващото декорирано яйце представлява нашето въображение и креативност.
Боядисаните яйца в омбре стил изглеждат весело, а с нюансите може да си поиграете.
Ето как може да направите великденските яйца в омбре стил.
Сварете яйцата и ги оставете да изстинат и изсъхнат. В плитък съд или буркан се изсипва от пръст до два пръста вода и добавете цветове в нюанси по желание.
Вземете едно яйце в ръка и потопете долната част на яйцето в съда, накиснете в цвета и задръжте поне една минута, ако е необходимо и по-дълго, докато не получите желаната интензивност на цвета.
След това в съда се добавят още два пръста вода и потопете яйцето до половината, отново до дъното на съда и задръжте за около още 30 секунди.
След като получите и втория нюанс, добавете в съда същото количество вода и повторете процедурата, но този път потопете цялото яйце. Задръжте още 10 до 20 секунди и вече имате и трети оттенък.
Извадете яйцето и го оставете да изсъхне. 

Пред вас е едно весело яйце в три нюанса, т.е. в нежен омбре стил.
Опитайте, забавлявайте се, насладете се на нюансирането. Ще се убедите, че резултатът от омбре стил е зашеметяващ.

Накрая може да полирате яйцата с кърпа накапана с малко олио. Олиото освен, че придава блясък не позволява да влиза въздух през черупката и по този начин яйцата са по-трайни.

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!