Направи си сам Декорация цвете

преди 3 години, 4 месеци, 5 дни

Как да си направиш сам Декорация цвете?!

Направи си сам Декорация цвете

С парче филц, няколко декоративни ленти, игла и конец можете сами да си направите прекрасни цветя, които да поставите върху потници, украшения за коса и дори върху сандали. Изборът на цвят си е лично Ваша работа.

А ето и начина по който да си направите Вашата декорация цвете:

Направи си сам Декорация цвете

Вземете малко парче филц, изрежете кръг с големината, която желаете да бъде тази декорация цвете и това ще Ви е основата на Вашата декорация цвете. Намерете зигзаковидна лента такава като на снимка. Може да се намери в някоя кинкалерия. След това с игла и конец започнете да я прикрепване на кръга от външната страна. След като приключите с първия кръг, или обиколка, започнете нов кръг и така, докато не попълните цялата повърхност. Всеки път, когато започвате нов кръг малко преместете лентата навътре, така че външните ръбчета на лентата да остават видими.
За да завършите напълно Вашата декорация цвете, сложете в центъра някакво копче в подходящ цвят или друг декоративен моден аксесоар, който да пришиете в центъра на готовата декорация цвете.

За самото закачане може да сложите безопасна игла, за да си местите тази декорация цвете, а ако не искате да я местите направо я зашийте с игла и конец към това, което искате да декорирате. Към сандали и обувки трябва да се залепи.

Виждате колко лесно може да преобразите всяка дреха или обувка с една лесничка направена от Вас декорация цвете.

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!