Рокля на точки

преди 3 години, 2 месеци,

Направете си сами рокля на точки.


Рокля на точки


Ако питате мен, точките винаги са на мода! Именно затова, в днешната статия за рубриката ни "направи си сам" ще ви покажа как да превърнете скучните едноцветни рокли в уникално пъстра дреха.
Необходими материали, за да си направите рокля на точки:


Рокля на точки


1. Текстилни боички в повече нюанси (по избор)

2. Дантела ширит с готови пом-пончета. (Ако не намерите дантела с помпони за Вашата рокля на точки, ще трябва сами да си зашиете на някоя дантела мини поммопчета, които се продават вече в някои магазини за хоби материали.)

3. Шевна машина

4. Игла и конец

5. Кръгла гъбичка - апликатор

6. Едноцветна рокля


Ето как да направите едноцветната и скучна рокля на точки :
Вземете нарочената рокля и я разпънете хубаво върху плоска повърхност. След това започнете да нанасяте с боите, цветни точки в различен ред, като за тази цел е най-добре да използвате апликатор. 


Рокля на точки


. За да ускорите процеса на сушене на вече почти готовата Ви рокля на точки, използвайте сешоар.


Рокля на точки


Като изсъхнат хубаво нарисуваните цветни точки върху роклята, пришийте с шевна машина дантелата с помпончетата. Ако нямате машина или не умеете да шиете на машина може да я пришиете и на ръка, но ще Ви отнеме малко повече време. 


Рокля на точки


Това е всичко. Вече направихте сами очарователна и уникална рокля на точки за топлите летни дни, в която Ви гарантираме, че непременно ще бъдете забелязани.

Ако Ви е харесала идеята за тази рокля на точки, може да я споделите с бутоните отдолу в Pinterest, G+ или да я харесате.

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!