Великденска декорация и украса на дома

преди 3 години, 2 месеци, 11 дни

Великденска декорация и украса на дома


Има много начини да изразим себе си - с помощта на думи, дела или със създадена от ръцете ни красота. Интересното е, че по-шарен и цветен празник от Великден няма и това е защото тогава багрим яйцата, месим козунаците, радваме се на цветовете на цветята, вдъхновяваме се от аромата на природата.

В интериора на дома и на търговските обекти за украса и акцент в декорацията може да се използват различни предмети и да се приложат различни стилове. Истината обаче е една: по-топла, по-мека, по-приятна, по-лесно поддържана, по-харесвана и по-предпочитана материя от плата няма.

Ето защо през последните години различните автори и творци залагат на плата като основен материал за изработката на различни детски играчки, сувенири и декорация. Предимство на плата е в това, че лесно се работи с него и е въпрос на тренинг и постоянство докато Хендмейкъра се усъвършенства при правнето на тигелите.

Естествено при избора на Вликденската украса на дома или търговския обект трябва да се заложи и на определен стил, който да не е в противовес с цялостната концепция. В противен случай би се получила "пълна каша" или 100 % дисбаланс.

Но .... нека не забравяме, че понякога различното е това, което може да се запомни, да привлече вниманието и да остави трайни белези в съзнанието на хората и на нас самите като автори, декоратори, дизайнери и аранжори.

Ние смятаме, че като автори и ценители на ръчно изработените продукти трябва преди всичко да бъдете различни и да бъдете себе си.  Да заложете на онези материи, цветове и продукти, които са най-близко до Вашата природа, същност и цветна душа.

Направете така, че всяка година Великден да бъде специален, по-различен и от предната година много по-артистичен! Изберете техниките за ръчна изработка, които най-много харесвате и не забравяйте да приемете личностното предизвикателство да направите нещо хендмейд, сами със своите ръце, с много любов, от душа и сърце!

Експериментирайте и провокирайте аудиторията с цветове, форми, размери и какво ли не :)!

Ваши Decorra HandMade

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!