4 креативни идеи от чаши за вино

преди 4 години, 9 месеци, 11 дни

Не винаги е лесно да направите дома си да изглежда хубаво и удобно място. Пространството трябва да се запълни с красиви и творчески елементи. Но не всеки има достатъчно въображение или пари за такива красиви предмети, затова ние ще ви покажем как обикновените чаши за вино, да ги превърнете в красива декорация за дома

.
1. Свещници
За тези свещници ще са ви нужни само няколко чаши за вино, свещи и малко цветя. Завъртете чашата с "главата" надолу, а в нея поставете по едно цвете. Отгоре на чашата, където всъщност е дъното, поставете една свещ.


4 креативни идеи от чаши за вино


.2. Мини-лампи
Тази идея е прекрасна за специални романтични вечери! Всичко, което трябва да направите е да поставите малка свещ в чашата и да изрежете хартия във формата на лампа, с която да покриете вашите чаши за вино.


4 креативни идеи от чаши за вино


3. Вази
С малко творчество, можете да преобразувате обикновените чаши за вино в елегантни и красиви вази. Изберете цветя, които ще съответства на формата на чашата, скъсете дръжките и направете малък букет. Поставете го в чашата и добавете малко вода.


4 креативни идеи от чаши за вино4. Празнични орнаменти
Изберете различни декоративни орнаменти в най-добрите цветове за декорация и просто подредете по свой вкус чашите за вино на масата.


4 креативни идеи от чаши за вино


Това бяха четирите бързи идеи за декорация от чаши за вино.

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!