Буркани с полимерна глина

преди 3 години, 9 месеци, 6 дни

Красиви буркани украсени с полимерна глина - радост за окото.


Буркани с полимерна глина


В тази статия ще видите уникалността на руските майстори в работата си с полимерна глина. Всеки път, когато срещнем някаква изключителна и красива изработка, обикновено тя винаги се оказва изработена от руски автор. Наистина са неповторими не само в декупажа, но и в работата с различни арт материали.

Хубаво е, че благодарение на интернет пространството бихме могли да видим и да се запознаем със съвременното изкуство на творци от различни точки в света.

Тези буркани украсени с полимерна глина са като част от вълшебна приказка и затова искаме да ги споделим с вас, като една изключително добра идея за творчество. В тях всеки един детайл е прецизно изработен и поставен на мястото си, цветовете са съчетани по невероятен начин, а радостта да видиш нещо такова носи огромно удоволствие.

Насладете се на работата с полимерна глина на руските майстори и нека това творчество ви донесе вдъхновение за работа във вашето творчество и да направите едно красиво и уникално творение, което ще се радваме да споделите с нас, а ние да разкажем за него в секцията ни за работа с полимерна глина.


Буркани с полимерна глина


Буркани с полимерна глина


Тук съчетанието на синьо с кафяво е страхотно попадение...


Буркани с полимерна глина


Буркани с полимерна глина


Буркани с полимерна глина


Надяваме са да са ви харесали и да са ви заредили с много вдъхновение и положителна емоция!


0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!