Снежинки за коледна украса

преди 6 години, 3 дни

Днес ще ви покаже една страхотно креативна идея за това, как да си направите снежинки за коледната украса!


Снежинки за коледна украса


За тези снежинки не са ви необходими почти никакви средства.

Всичко, което ви е необходимо е:

1. картон

2. няколко кутийки с кибритени клечки

3. лепило

4. ножица

За изработването на тези снежинки за коледна украса, най-пипкавото в цялата работа е да обгорите всички клечки от едната страна и след това една по една да ги подредите по начина, който виждате на картинката.

Първото нещо, което трябва да направите е да си нарисувате и изрежете шаблон за вашите снежинки. След това върху картона, който сте избрали очертайте, колкото снежинки искате да си направите и ги изрежете старателно с ножица.

Да приемем, че вече сте обгорили достатъчно количество клечки.

Пълво наредете клечките по средните линии, които ще ви водят и ще са ви като основа за подреждането на останалата част от клечките.

Намажете малко лепило и започнете да подреждате клечките грижливо и плътно една до друга, като спазвате посоката на обгорялата част на всяка клечица. И така докато запълните цялото пространство. Обърнете внимавие, че о

сновно красотата в тези снежинки е точно в това. При самото обгаряне гледайте изгорялата част да е еднаква при всички клечки.

И вашите снежинки за коледна украса са готови!

Красиви, симпатични, артстични! :)

Следвайте картинката. На нея е показано много точно подредбата.

Оставете хубаво да изсъхне лепилото и залепете с тиксо по вратите или по стените, където мазилката позволява, защото има латекс, който може при свалянето на снежинките след празника, да се отлепи част от латекса с тиксото и да остане грозно петно на стената. Именно за това, ние препоръчваме да ги слагате на места където няма опасност това да се случи.

Успех!0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!