Великденска декорация

преди 5 години, 2 месеци, 9 дни

Няколко подбрани идеи за Великденска декорация

Тези прекрасни, свежи и интересни идеи за Великденска декорация сме ги подбрали от интернет пространството, където всъщност може да намерите куп идеи за Великден.

Има някои, които са лесни за осъществяване, но може да има и някои, които да ви затруднят.

Аз лично си харесах 2-3, които ще се опитам да осъществя и да освежа жилището си тази година, тъй като миналата чаках до последния момент и накрая не ми остана време.

И така, нека да започнем с идеите в картинки:

Това е една идея за изрязване и апликиране на яйца от филц.

Ако филцът е тънък - лесно осъществима, но в противен случай изрязването на фини елементи си е жива мъка. Затова пък вече в доста магазини се продават готови и нарязани елементи от филц, което ще ви спести много време. Вашата задача ще е само да ги сглобите. 

Великденска декорация


Следващата идея ми е една от любимите, но тази в ляво я слагам в графа "трудно осъществими" поне за мен. Тази в дясно е супер лесна стига да имате оплетени каренца от баба ви. Трябва само да ги колосате и оформите, като купички. Направо са прекрасни!

Великденска декорация


Тези дръвчета също са ми любими. Много ми харесват, но трудно се намират кашпи във формата на яйчна черупка, а и останалото не ми се вижда толкова просто.

Великденска декорация


Тук нарочно качвам да видите колко лесно може сами да си направите венец. Освен за Великденска декорация такъв може спокойно да си направите и за Коледните празници. Изключително лесена за осъществяване идея.

Великденска декорация


А ето такова Великденско дърво вече всички сте виждали някъде. Много е популярно.

Едно време ги правихме с кухи яйца, но сега в много магазини за крафт материали се продават стиропорени яйца, които може да декорирате по ваш вкус и да закачите на дървото.

Великденска декорация


Естествено да не забравим и масата. Красиво подредената и украсена маса винаги придава изключително настроение, празничност и уют. 

Великденска декорация

Великденска декорация


А това е нещото, което смятам да аз да направя, като Великденска декорация тази година. Струва ми се изключително лесно за осъществяване, още повече, че на много места се намират и лалета с луковици. Открих страхотен сортхоландски  лалета, които не разцъфват, като нашите лалета, а стоят дълго време стегнати и събрани. Дано намеря такива с луковица и украсата ми ще стане супер.

Великденска декорация


За финал реших да прикача тези поставки за яйца. Искаше ми се да добавя и няколко кошнички, но се сетих, че има цели статии в блога за това, как сами да си направите поставка или кошничка за великденско яйчице!

Великденска декорация


Дори да не сте си избрали нищо от това, което ви предложихме в тази статия, надявам се поне да сме ви вдъхновили. :)))


0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!