Гривна Шамбала и значение на цветовете

преди 5 години, 8 месеци, 14 дни

Значението на цветовете във вашата гривна Шамбала

Гривна Шамбала и значение на цветовете

Знаете ли, че всеки цвят в гривна Шамбала има очарователно и уникално значение. Теорията на цветовете се отнася и до цвета на гривна Шамбала, която ще изберете да си купите. Цветът, който ще изберете насърчава усещането за благополучие, свързано с емоцията или физическото състояние, което желаете да засилите у вас.
Очите ни са орган, който е чувствителен към светлината и когато гледаме различни цветове, всеки цвят ни въздейства по различен начин. Има изследвания, които показват, че и други части на тялото могат да бъдат чувствителни към различни дължини на вълните на светлината (което означава, различни цветове), и това са така наречените Чакри, кръстени на санскритската дума, която означава "колело", тъй като те се смятат за колела на добра енергия. Там е прието, че са седем различни Чакри и всяка една свързана с някакъв цвят ни влияе по един или друг начин. 

Днес ще кажем няколко думи за гривна Шамбала в ЧЕРНО...

Гривна Шамбала и значение на цветовете


ГРИВНА ШАМБАЛА В ЧЕРНО


Гривна Шамбала в черно е на най-продаваната и предпочитана гривна от всички гривни Шамбала предлагани на пазара.
Черният цвят обикновено има негативна конотация (черен списък, черна комедия, черна точка), но също така означава сила и власт. Той се счита за много неутрален, елегантен и престижен цвят.
Черната гривна Шамбала обикновено е от кристални мъниста. Най-често е с черни Сваровски кристали.

Гривните Шамбала в черен цвят са тенденция сред много хип хоп и поп изпълнители и станаха предпочитан аксесоар за тях.

Някои предпочитат вместо топчета да бъдат нанизани черепчета с инкрустирани кристали.
Благодарение на това, че се правят гривни Шамбала в черно, мъжете могат сами да си направят фантастичен подарък за себе си. Мъжки бижута е трудно да се правят, но една семпла гривна Шамбала в черно, спокойно може да се носи от мъж. Принципно, семплият дизайн е безопасен избор за един мъж, но също така може да бъде изработена с черепи, което също я правят интересна и подходяща за мъжкия пол.
Черната гривна Шамбала се свързва с власт и елегантност и е предпочитан аксесоар от много мъже по света!

Гривна Шамбала и значение на цветовете

Очаквайте продължение и за другите цветове!

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!