Идеи за подаръци

преди 5 години, 2 месеци, 20 дни

Когато има повод за празнуване, обикновено той е придружен и от наличието на подарък за домакина на празненството. Освен празненства, добра практика е да се подарява малък подарък при бизнес срещи за първи път. Дали ще е рожден ден, имен ден, годишнина от някакво събитие, гостите засвидетелстват вниманието си с някакъв подарък. 

Вече има много богат избор от ръчно изработени подаръци и сувенири. Избирането на такъв подарък е специален начин на засвидетелстване на внимание към домакина на празненството. От мои наблюдения и личен опит, хората ценят този вид подаръци повече от колкото традиционните "сервиз за кафе", "тенджера под налягане" и т.н. Да не говорим за лошата практика да се подарява дреха или парфюм, без да знаем вкуса и предпочитанията на човека.

За това ръчно изработеният подарък е добро решение. Нещо различно, нещо интересно, уникално по произход.

Освен да потърсите за да си закупите такъв подарък, защо не и да си изработите сами. Необходимо и е малко хъс, творчество и материали.

Хубавото на този вид подаръци е, че в употреба за изработването им, при малко повече въображение и съобразителност може да използвате различни налични материали от в къщи. В зависимост от идеята Ви- например парченце тел, мъниста от старо, повредено бижу, хартия, плат и много други неща. 

Ако все пак не може да проявите толкова смелост, доверете се на готовите такива ръчно изработени изделия. Избора е голям, решението е Ваше. Будете различни и уникални!

0 коментара
Трябва да се регистриран потребител за да добавите коментар! Ако вече сте регистрирани, моля влезте с потребителя си, можете да го направите като кликнете тук: Вход!